Ne trebuie:
• 10 ciocănele de pui
• 3 cepe
• 500 gr. ciuperci
• 2 roșii
• 1 ardei gras
• ulei de măsline
• 1 ardei iute
• 3 căței de usturoi
• 200 ml bulion
• 1-2 morcovi
• pătrunjel tocat
• sare, piper
Într-o oală încăpătoare punem la fiert în apă cât să acopere ciocănelele
împreună cu sare și puțin piper.
Până se fierbe carnea avem timp să curățăm legumele.
Ardeiul și roșiile tăiem cubulete, ceapa tocăm mărunt, ciupercile feliuțe,
ardeiul iute rondele, morcovul dăm pe răzătoare.
După ce s-a fiert carnea, într-o oală sotăm puțin usturoiul împreună cu ceapa.
Lăsăm 2-3 minute și adăugăm morcovul, ardeiul, ciupercile, și ardeiul iute.
După ce s-a înmuiat legumele adăugăm bulionul iar eu am mai pus și puțin vin :)
și nu uităm să adăugăm și ciocănelele.
Sărăm și piperăm după gust iar la sfârșit punem și pătrunjelul tocat.
Merge de minune cu mămăliguță...
Poftă mare!
No comments:
Post a Comment