Menu

Saturday 19 March 2016

Budincă de conopidă



Ne trebuie;
  • 1 conopidă
  • aprox. 300 gr. brânză/telemea de oaie (sau mix cu vacă)
  • 3 ouă
  • 300 gr. smântână
  • 50 gr. cașcaval
Fierbem conopida ruptă buchețele, puteți sa pregătiți și la aburi,
cum vă place mai mult. ;)

Batem ouăle cu smântâna, radem (sfărâmăm) brânza, radem cașcavalul.
Ungem un vas care merge la cuptor cu puțin unt iar apoi punem
jumătate din cantitatea de conopidă apoi brânză și
din nou un strat de conopidă..
Turnăm amestecul de ouă și smântână uniform peste ulimul strat de conopidă
și punem cașcavalul ras deasupra.
Punem în cuptor încins aprox. 20-30 min.
E foarte gustoasă și rece și caldă.

Poftă mare și aștept să îmi scrieți dacă va plăcut această rețetă ;) !  



No comments:

Post a Comment