Menu

Saturday, 4 June 2016

Rulou pulpă de pui în bacon





Un preparat care are să vă placa cu siguranță :)
Nu necesită foarte mult timp iar răsplata e pe măsură!

Ne trebuie:
  • aprox. 1 kg. de pulpe dezosate
  • felii de bacon
  • 4 mere
  • 3-4 cepe albe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • rozmarin proaspăt
  • sare, piper

Începem cu pregătirea cărnii.
Luăm o felie de bacon peste care așezăm pulpa de pui,
sărăm, piperăm și rulăm :). Foarte simplu ...
(Trebuie să recunosc că la câteva bucăți am presărat un pic de ghimbir,
dar puteți folosi orice condiment considerați că merge bine cu pulpițele)
Tăiem fâșii mărul si ceapa, iar morcovul și ardeiul rondele.
Într-un vas yena punem puțin ulei de oliva și ne apucăm să aranjăm
rulourile cu pulpițe.
Între rulouri punem ceapa și mărul iar deasupra așezăm
morcovul și ardeiul.
Presărăm rozmarinul, mai stropim un pic de ulei deasupra și
adaugăm puțin vin sau apă. :)
Acoperim cu folie de aluminiu și punem la cuptor.
Lăsăm aporx. 30 minute și pe urmă luăm jos folia
și mai lăsăm 10 min.

Poftă mare să aveți :) !



No comments:

Post a Comment