Menu

Monday, 18 January 2016

Salată de ou cu ton



3-4 ouă 
2-3 lg de cremă de brânză (dacă țineți la siluetă atunci folosiți brânză 
degresată) 
2 fire de ceapă verde (sau câteva fire de chiveș) 
2 lg. muștar 
1 conservă de ton în suc propriu 
sare, piper 
chilly (opțional) 


Fierbem ouăle tari și le tocăm mărunt.
Peste ele punem ceapă tocată mărunt, crema de brânză,
muștarul, tonul scurs bine, ceapa tocată mărunt- mărunt,
sare, piper chilly (dacă vă plac mâncărurile mai condimentate). 
Omogenizăm bine. Se consumă pe pâine. 
Dacă vreți să o prezentați mai pretențios, pe o masă festivă, puneți salata 
în interiorul unui inel metalic, presați bine și scoateți inelul. 


Poftă mare! :)



No comments:

Post a Comment